El disseny i organització del local (I)
(Disseny i organització I)

SINOPSIS

Quina relació hi ha entre la distribució de les diferents parts d'un local comercial i el comportament de la seva clientela? Més de la que ens pensem: l'organització d'un local determina la comoditat dels clients en el moment de realitzar la compra i, sobretot, que facin un recorregut complet per tots els espais de l'establiment. Així doncs, aspectes com l'entrada del local, els passadissos, la distribució de seccions i productes, i el mobiliari, són clau per al bon disseny i organització del local.

En aquest curs s'expliquen quines són les parts d'un local i quins són els elements que cal tenir en compte en cadascuna d'elles (especialment a la sala de vendes) per facilitar l'acció de comprar i per rendibilitzar l'espai al màxim.

OBJECTIUS I DESTINATARIS

- Conèixer les parts fonamentals d'un local comercial.

- Comprendre els principis i les regles generals de comportament dels clients en el recorregut pel local.

- Distribuir adequadament les seccions a la sala de vendes.

- Exposar els articles al local d'una forma més eficaç.

- El curs està dirigit a comerciants en actiu i als seus empleats / es; a emprenedors / es que vulguin crear empreses en el sector del comerç; a persones desocupades dins del sector comercial, ja tècnics de suport al sector comercial.

DURACIÓ

12 hores

MÉTODE DE MATRICULACIÓ
Si es vol matricular en aquest curs, clickar en el link que apareix a continuació: http://www.santcugatocupacio.cat/formar-se/oferta-formativa